Luister gratis naar mijn 1e boek: Boven het maaiveld

Boekcover Boven het maaiveldZelf luister ik altijd mijn boeken. Dus heb ik de handschoen opgepakt en ben mijn eerste boek gaan inspreken voor jullie. De eerste vier hoofdstukken zijn klaar. De laatste twee volgen na de vakantie!

In Boven het maaiveld ga ik op zoek naar de essentie van leiderschap in de 21e eeuw. Waarom zijn er maar enkele mensen die het voortouw nemen en daadwerkelijk iets veranderen en verbeteren? Waarom leiden leiders? Waarom steken slechts een paar hun kop boven het maaiveld? En wat kan dit allemaal voor jou – als lezer – betekenen?

Mijn zoektocht leidt langs modellen en theorieën van onder anderen Belbin en Quinn over leiderschap. Ook ontmoet hij leiders vanuit de praktijk, zoals SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan, politicus Alexander Pechtold, generaal b.d. Hans Couzy, lid van de raad van bestuur van AkzoNobel, Tex Gunning, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Philips, Trude Maas – de Brouwer en mijn vader. Waarom doen zij wat ze doen? Wat zijn volgens hen de kenmerken van leiderschap? En waar komen hun drijfveren vandaan? Allemaal ingrediënten om zelf aan de slag te gaan en te bepalen wat jij kunt, waar jij voor staat en wat jij wilt bijdragen.

Luister hier naar het eerste hoofdstuk: Waar het allemaal begon

Luister hier naar het tweede hoofdstuk: Talent

Luister hier naar het derde hoofdstuk: Waarden

Luister hier naar het vierde hoofdstuk: Intentie

Veel luisterplezier! Mocht je het boek alsnog in vaste vorm willen ontvangen, stuur mij dan een mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.